Voortgezet onderwijs

Workshops

45 – 60 minuten

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van je eigen stijl door het maken van prachtige sieraden? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van unieke accessoires? Zoek niet verder! Onze Sieraden Maak Workshop is dé place-to-be voor alle creatieve geesten tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar kralen rijgen. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van sieraden! Onze ervaren sieradenmakers delen geheimen over technieken, materialen, en het creëren van prachtige stukken.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen standaard sieraden hier! Wij geloven dat sieraden maken een expressie is van je eigen stijl. Dus, pak je gereedschap en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van subtiele armbanden houdt, een statement ketting nastreeft, of je eigen unieke collectie wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt Workshop Sieraden Maken zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Sieraden Maak Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen stijl te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van zelfgemaakte sieraden. Van minimalistische oorbellen tot opvallende halskettingen, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende technieken te verkennen en hun eigen unieke sieraden te maken. Met de begeleiding van ervaren sieraden-makers krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte sieraden-ontwerper te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Sieraden maken hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over techniek, design en materiaalgebruik, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This