Voortgezet onderwijs

Workshops

45 - 60 minuten

Loop System en Beats

Creëer je eigen beats en loops

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van de wereld van muziekproductie? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van het maken van beats en loops? Zoek niet verder! Onze ‘Loop System en Beats Workshop’ is dé place-to-be voor alle muziekfans tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar luisteren naar muziek. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van muziekproductie! Onze ervaren muziekproducers delen geheimen over beats, het gebruik van loop systemen, en het creëren van je eigen unieke sound.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen standaard beats hier! Wij geloven dat muziek een expressie is van je eigen stijl. Dus, pak je koptelefoon en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van hip-hop houdt, een EDM vibe nastreeft, of je eigen unieke sound wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt Loop System en Beats Workshop zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Loop System en Beats Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen muzikale stijl te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van beats en loops. Van het mixen van geluiden tot het bouwen van ritmes, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende software en apparatuur te verkennen en hun eigen tracks te maken. Met de begeleiding van ervaren muziekproducers krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte muziekproducer te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Muziek maken hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over ritme, melodie en mixen, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This