Voortgezet onderwijs

Workshops

45 – 60 minuten

Spoken Word: Ontdek de Kracht van Woorden

Laat je stem horen in de wereld van spoken word

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van de kracht van woorden? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van poëzie en spoken word? Zoek niet verder! Onze Spoken Word Workshop is dé place-to-be voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar woorden op papier zetten. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van spoken word! Onze ervaren woordkunstenaars delen geheimen over technieken, performance, en het creëren van betekenisvolle verhalen.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen standaard gedichten hier! Wij geloven dat woordkunst een expressie is van je eigen stem. Dus, trek je pen en papier tevoorschijn en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van rijmende coupletten houdt, een krachtig statement wilt maken, of je eigen unieke stijl wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt de Spoken Word Workshop zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Spoken Word Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen stem te vinden en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van poëzie en spoken word. Van emotionele ballades tot krachtige manifesten, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende poëtische technieken te verkennen en hun eigen krachtige woorden te vinden. Met de begeleiding van ervaren woordkunstenaars krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte stem te worden in hun eigen verhalen.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Woordkunst hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over ritme, metaforen en performance, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This