Voortgezet onderwijs

Workshops

45 - 60 minuten

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

Heb je ooit naar een muur gestaard en gedacht: “Hier zou ik wel iets geweldigs op willen creëren!”? Wel, zoek niet verder! Onze Graffiti Workshop is dé plek waar jouw creatieve ideeën de vrije loop krijgen. Open voor alle coole scholieren tussen de 12 en 18 jaar!

Wat gaan we doen? In deze workshop stappen we in de wereld van graffiti – een explosie van kleur, expressie en urban vibes! Onze ervaren graffiti-artiesten nemen je mee op een creatieve reis, waar je de geheimen ontdekt van spuitbuskunst en hoe je jouw verbeelding tot leven kunt brengen op elke oppervlakte.

Laat je innerlijke artiest stralen! Of je nu al een doorgewinterde artiest bent of gewoon nieuwsgierig naar graffiti, deze workshop is voor jou. Leer de basistechnieken, ontdek hoe je letters omtovert tot kunstwerken, en ontwikkel jouw eigen stijl in een omgeving die barst van positieve energie en creatieve vibes.

Get ready to spray!

Al onze activiteiten kunnen op maat gemaakt worden.

Wat maakt graffiti zo leuk

  1. Urban Vibe en Zelfexpressie: Onze Graffiti Workshop is als een artistiek avontuur door de straten van zelfexpressie. Scholieren kunnen zich uitleven met kleuren en vormen, en hun eigen unieke stempel op de wereld drukken. Het draait niet alleen om verf op de muur, maar om het ontdekken van je eigen artistieke stem in een levendige, stedelijke omgeving.
  2. Hands-on Creativiteit: Vergeet saaie theorieën! In deze workshop krijgen scholieren direct toegang tot spuitbussen en kunstbenodigdheden. Ze leren de kneepjes van het vak door daadwerkelijk aan de slag te gaan, wat zorgt voor een hands-on en interactieve ervaring. Het is een kans om te experimenteren, te leren en vooral, plezier te hebben terwijl ze hun eigen meesterwerken creëren.
  3. Team Spirit en Samenwerking: Graffiti gaat niet alleen over individuele expressie; het kan ook een krachtig middel zijn voor samenwerking. Onze workshop moedigt scholieren aan om samen te werken aan grotere kunstprojecten, waarbij ze hun ideeën bundelen en gezamenlijk iets buitengewoons creëren. Het stimuleert niet alleen hun creatieve vaardigheden, maar ook teamgeest en samenwerking.

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten​​

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This