Voortgezet onderwijs

Workshops

30 - 45 minuten

Fashion styling

Vind je stijl op een speelse manier

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van je eigen unieke stijl? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van mode? Zoek niet verder! Onze Fashion Styling Workshop is dé place-to-be voor alle modefanaten tussen de 12 en 18 jaar!

Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar kleding. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van fashion! Onze ervaren stylisten delen geheimen over het samenstellen van de perfecte outfit, het mixen van patronen, en het creëren van een statement look die echt bij JOU past.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen modepolitie hier! Wij geloven dat mode een expressie is van je ware zelf. Dus, trek je meest gewaagde stukken uit de kast en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van streetwear houdt, een boho-vibe nastreeft, of je eigen unieke stijl wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor stijlvol zelfontdekking!

Al onze activiteiten kunnen op maat gemaakt worden.

Wat maakt Fashion zo leuk

  1. Creatieve Zelfexpressie: In onze Fashion Styling Workshop draait alles om JOU! We moedigen scholieren aan om hun eigen stijl te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van mode. Van kleurrijke patronen tot gedurfde accessoires, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij geen enkele stijl te gek is!
  2. Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Scholieren krijgen de kans om daadwerkelijk outfits samen te stellen, trends te verkennen en hun eigen fashion statement te maken. Met de begeleiding van ervaren stylisten krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte fashion guru te worden op hun school.
  3. Leerzaam en Leuk Tegelijk: Fashion hoeft niet serieus te zijn om serieus leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl scholieren de belangrijk les oppikken dat je van je hobby ook je beroep kan maken. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten​​

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This