Voortgezet onderwijs

Workshops

30 - 45 minuten

Henna

Ontdek de kunst van Henna

Welkom in de betoverende wereld van henna! Ben je altijd al gefascineerd geweest door de prachtige ontwerpen en symboliek van henna? Dan is deze workshop jouw kans om de geheimen te ontrafelen en zelf adembenemende creaties te maken!

Tijdens deze unieke workshop nemen onze ervaren henna-artiesten je mee op een reis door de rijke geschiedenis en diverse toepassingen van henna. Leer niet alleen hoe je prachtige patronen aanbrengt, maar ontdek ook de diepere betekenissen achter de symbolen en motieven. Van traditionele patronen tot moderne interpretaties, deze workshop is jouw uitnodiging om je artistieke horizon te verbreden.

Bij ons staat creativiteit centraal, zonder beperkingen of strenge regels. Henna is meer dan alleen een versiering; het is een vorm van zelfexpressie. Dus, pak je henna cone en laat je inspireren! Of je nu kiest voor tijdloze ontwerpen, eigentijdse creaties, of symbolen met een persoonlijke betekenis, deze workshop is jouw artistieke speeltuin voor henna-avonturen!

NOTE: Deze cursus kan in overleg op maat gemaakt worden.

Wat maakt henna zo leuk

  1. Artistieke Henna: Onze Henna Workshop moedigt deelnemers aan om hun artistieke kant te omarmen en te ontdekken hoe ze prachtige ontwerpen kunnen creëren op de huid. Van elegante bloemmotieven tot gedurfde geometrische patronen, geen enkel ontwerp is te gedurfd!
  2. Hands-on Henna Ervaring: Weg met droge theoretische lessen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om daadwerkelijk de henna te gebruiken en hun eigen meesterwerken te maken.
  3. Leerzaam en Gezellig Tegelijk: Henna-kunst hoeft niet serieus te zijn om serieus leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met gezelligheid, waardoor een leerzame en vermakelijke ervaring ontstaat voor alle deelnemers.

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten​​

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This