Schrijflab op school

Speel met taal

Primair onderwijs

Lespakketten

60 minuten

Volledig op maat gemaakt

Tijdens Schrijflab op School werken de leerlingen onder begeleiding van gastdocenten (schrijvers, journalisten, illustratoren, theatermakers en kunstenaars) aan hun eigen verhalen en kunst. Op deze manier verbeteren ze hun taalvaardigheid op een creatieve manier en worden ze gemotiveerd door hun eigen interesses. De invulling wordt afgestemd op basis van de behoeften en thema’s van de school.

Met dit programma biedt Noordje programma’s aan voor meerdere groepen van het primair onderwijs onder schooltijd. Het Schrijflab op School is aanvullend en verrijkend op gebied van beeld en taal. Voor de leerlingen betekent dit individuele aandacht en voor de leerkrachten de mogelijkheid om met kleinere groepen te werken. Noordjes Schrijflab op School op basisschool de Botteloef wordt genoemd als praktijkvoorbeeld in het zojuist verschenen onderzoek door Sardes in opdracht van het LKCA en Stichting Lezen. Zij zijn dit onderzoek gestart om een sterkere verbinding tot stand te brengen tussen leesbevordering en cultuureducatie. Lees hier het hele onderzoek: Rapportage leesbevordering en cultuureducatie

 

 

Samen op maat gemaakt

Dit programma wordt in samenwerking met je school gemaakt. Neem contact op met lotte@noordje.nl om het samen met ons te creëren.

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This