Kunstlessen op school

Raak geïnspireerd door kunstenaars op school

Primair onderwijs

Lespakketten

60 minuten

Kunstenaars en kunstdocenten van Noordje komen bij jou in de klas om inspirerende kunstlessen te geven. We gaan net een stapje verder dan de reguliere BeVo les en laten de kinderen kennis maken met diverse kunstvormen, technieken en materialen. Noordje stelt haar lessen vaak samen rond een thema, maar kan ook aansluiten op een thema van de school. Noordje heeft inmiddels een expertise opgebouwd op het gebied van kunstonderwijs en verlicht met haar programma’s de werkdruk op scholen. Onze docenten hebben ruime ervaring in lesgeven en zijn in staat zelfstandig voor de klas te staan. Noordje werkte al samen met verschillende basisscholen in Amsterdam Noord en daarbuiten, zoals de Buikslotermeerschool, Kentalis Signis, IKC de Zeven Zeeën, de Botteloef, de IJdoornschool, het Wespennest, OBS IJplein en Elzenhagen.

Een kleine greep uit de diverse kunstvormen en -technieken van onze kunstdocenten: illustreren, schilderen, fotografie, animatie, graffiti, druktechnieken, collages maken, naaien, sieraden maken, 2- en 3-dimensionale werken maken van klei, papier maché, karton of hout en nog veel meer!

Op maat gemaakt

De kunstlessen op school komen tot stand in samenwerking met de school. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw school!

mail naar: lotte@noordje.nl

Goed om te weten

  • Noordje komt op locatie
  • Tijdens schooltijd
  • Tijdsduur van de les in overleg

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This