PHiNG THiNGS – doneer een beeldje voor het goede doel

Update:
Deze actie is afgelopen. Dank aan iedereen die gedoneerd heeft. Wij hebben een mooi bedrag bij elkaar verzameld voor Giro 555. 

DONEREN

DONEER EEN PHiNG THiNG VOOR GIRO 555

Deze lieve vrolijke beeldjes heten PHiNG THiNGS. De bedenker van de beeldjes, Gert-Jan Vlaming, maakte op een reis naar China eigenlijk per ongeluk zijn eerste PHiNG THiNG. Een eenvoudig beeldje zonder mond of ogen, waar mensen heel vrolijk van bleken te worden. Nu verspreidt hij ze over de hele wereld, zodat ze iedereen die ze ziet of vasthoudt een blij gevoel van vrolijkheid geven.

De kinderen van Noordje beschilderden er een aantal voor Giro 555, dat zich op dit moment inzet voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Dit deden ze onder begeleiding van kunstdocenten. De bedoeling was om de beeldjes te exposeren en te verkopen ten behoeve van GIRO 555. Maar nu de beeldjes in Noordjes Z-STORE tentoongesteld staan willen de kinderen die ze gemaakt hebben ze vooral heel graag zelf kopen, zo gehecht zijn ze aan hun PHiNG THiNGS. Zo stond Raku uit groep 5 bij de balie met negentig cent om zijn prachtige Totem pinguïn te kopen. Noordje had echter een iets hoger bedrag in gedachten voor GIRO 555 en besloot om de actie iets anders in te steken. Geïnteresseerden kunnen hier een beeldje doneren. Het geld gaat naar GIRO 555, het beeldje gaat naar het kind dat het zo mooi beschilderde. Zo dragen donateurs dubbel bij aan het goede doel! Voor de gulle gevers hebben we een professionele portretfoto van de PHiNG THiNG naar keuze.

Wilt u een beeldje sponsoren voor GIRO 555? Dat kan!
HOE HET WERKT:
1. U kiest een beeldje uit op onze website, en onthoudt de naam van de maker in de omschrijving.
2. Klik op de knop doneren
3. U word doorverwezen naar een formulier. 
4. U kiest zelf het bedrag dat u wilt doneren (minimaal €25). In de omschrijving geeft u aan dat u doneert t.b.v. de GIRO 555 phing thing actie en u noteert u de naam van de maker van het beeldje van uw voorkeur.
5. Noordje maakt uw donatie over naar Giro 555 (Stichting Samenwerkende Hulporganisaties). U ontvangt (als u dat wilt) van ons per post een officiële portretfoto van uw PHiNG THiNG, gemaakt door een professionele fotograaf. De maker van het beeldje krijgt zijn of haar beschilderde PHiNG PHiNG cadeau! Zo steunt u het goede doel én maakt u een kind erg blij!

DONEREN

Marianne

Karas

Gishyleah

Abdelali

Tomas

Rietaal

Aisha

Shiloh

Lea

Asem

Mohamed

Rokhan

Ismail

Agim

Maisa

Adam

Mohamed

Endy

Rjay

Rami

Asisu

Sarah

Mayan

Talya

Selma

Raku

Altan

Yazan

3 apr 2023

0 reacties

Pin It on Pinterest

Share This