Noordjes Kunstlab: Keti Koti Junior

26 januari 2023 15:00 - 17:00
Zamenhofstraat 14b, Amsterdam
Er zijn voor deze activiteit geen plaatsen meer beschikbaar.

NOORDJES KUNSTLAB op de Kazerne Z

Om de maand verandert Noordjes Schrijflab in NOORDJES KUNSTLAB! Die week mogen kinderen de hele week komen en ontvangen we iedere dag een andere gastdocent die de kinderen een inspirerende workshop geeft op het gebied van KUNST! Ook kinderen die niet op het Schrijflab zitten zijn van harte welkom tijdens Noordjes Kunstlab.

We werken vanuit een thema of inspirerende kunstenaar. De kinderen maken kennis met diverse kunstvormen en technieken. Een greep uit het aanbod van KUNSTLAB: schilderen, illustreren, fotografie, dans, theater, rappen, animatie, graffiti  en nog veel meer. 

Week van 12 t/m 14 juni 2023
Met Keti Koti vieren we de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen. Maar meer nog vieren we het terugwinnen van de vrijheid. Wat is vrijheid voor jou? Waar eindigt jouw vrijheid en begint die van de ander? En hoe zijn we als mensen in de geschiedenis met vrijheid omgegaan? Tijdens Kunstlab komen er vier bijzondere kunstenaars een workshop geven rond dit thema. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen. Meld je wel even aan via meedoen@noordje.nl

Wat gaan we doen:
Maandag: workshop 3D figuren maken met Edson Bruno Filho
Dinsdag: schilderen met oliepastel met Kenneth Aidoo
Woensdag: vrijheidsvlaggen maken met Cheyenne Pattiwäel en Anisa Demirci

Pin It on Pinterest