Kunstacademie 6-8 jaar

24 mei 2024 15:30 - 17:00
Zamenhofstraat 14b, Amsterdam
Kom je ook? Geef je dan snel op via meedoen@noordje.nl!

Net als op een echte Kunstacademie leren de deelnemers van kunstenaar en kunstdocent Barbara van den Berg in 15 lessen allerlei teken- en printtechnieken en experimenteren ze met verschillende materialen. Ze krijgen een kijkje in de kunstgeschiedenis en leren trucjes van de grote meesters. Daarnaast gaan we op excursie naar een museum of tekenen in de Hortus Botanicus. De leerlingen werken toe naar een expositie van hun studies en werken voor bij Noordje, waarbij ouders/verzorgers van harte welkom zijn.

De lessen en opdrachten zijn goed te volgen voor beginners en bevatten tegelijkertijd genoeg uitdaging voor gevorderde kinderen.

Kosten: € 112,50 // Gratis met stadspas

Je kunt je inschrijven door te mailen naar meedoen@noordje.nl
We ontvangen graag je voor- en achternaam, geboortedatum, adres en de contactgegevens van je ouders/verzorgers. Ook horen we graag of je een stadspas hebt.

Hieronder stelt beeldend kunstenaar, illustrator en docent Barbara van den Berg zich voor:
Naast schilderijen, linosnedes en tekeningen, maak ik collage portretten van kinderen door verschillende foto’s van mensen te combineren tot een nieuw mens. Sinds 3 jaar ben ik ook kunstenaar in de klas en geef met veel enthousiasme les aan kinderen van klein tot groot. De liefde voor het creëren, onderzoeken en experimenteren geef ik graag door aan kinderen. Zoals Picasso zo mooi zei: “All children are artists. The problem is how to remain an artist once he grows up”.

Pin It on Pinterest