Noordjes online boekenclub

Tijdens één van de eerste lockdowns ontstond Noordjes Online Boekenclub, om het contact met de kinderen niet te verliezen en te oefenen met taal. Maar ook toen Noordjes activiteiten weer live van start konden bleef de behoefte aan de digitale boekenclub bestaan en inmiddels is het een vast item op de agenda!

Iedere maandag t/m donderdag lezen we samen en bespreken we het boek dat alle kinderen die meedoen per post thuisgestuurd krijgen. En als het uit is ligt het volgende boek al op de deurmat, dat is toch een feestje! Noordjes enthousiaste begeleiders hopen de kinderen de magie van boeken en het plezier van lezen te laten ontdekken en praten met hen over de spannende verhalen, de personages en de illustraties.

Naast gewoon ontzettend leuk, is lezen ook nog eens heel erg goed voor je! Je vergroot je woordenschat, verbetert je taalvaardigheid en leert je ook nog eens beter inleven in de ander. Schrijf je daarom snel in en doe ook mee met de leukste online boekenclub van Amsterdam!

 

Met een bijdrage naar keuze sponsor je de aanschaf van leesboeken voor de kinderen van Noordjes Boekenclub. Doneren kan via onderstaande knop. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Saskia Noordhuis (saskia@noordje.nl)

De boekenclub is er op maandag t/m donderdag van 15:30-16:15 (m.u.v. de schoolvakanties)
Maandag: groep 5
Dinsdag: groep 6
Woensdag: groep 7/8
Donderdag: groep 4

Je opgeven voor de boekenclub kan via meedoen@noordje.nl.

 

Pin It on Pinterest

Share This