Noordjes online boekenclub

Tijdens één van de eerste lockdowns ontstond Noordjes Online Boekenclub, om het contact met de kinderen niet te verliezen en te oefenen met taal. Maar ook toen Noordjes activiteiten weer live van start konden bleef de behoefte aan de digitale boekenclub bestaan en inmiddels is het een vast item op de agenda!

Iedere maandag- t/m donderdagmiddag lezen en bespreken we samen een boek. Dit krijg je van Noordje en mag je houden, zodat jij thuis jouw eigen boekenkast kunt vullen. Als het boek uit is, beginnen we meteen aan een volgend spannend, avontuurlijk, of ontroerend verhaal, hoe leuk is dat?!

Noordjes enthousiaste begeleiders laten jou de magie van boeken en het plezier van lezen ontdekken door in gesprek te gaan over de verhalen, de personages, en de illustraties.

Want naast ontzettend leuk is lezen namelijk heel erg goed voor je. Je leert nieuwe woorden kennen en kunt steeds beter uitleggen wat je denkt en wil. Tegelijkertijd leer jij je ook nog eens beter inleven in andere mensen, situaties, én gedachten!

Schrijf je daarom snel in via meedoen@noordje.nl en doe ook mee met de leukste online boekenclub van Amsterdam!

 

Met een bijdrage naar keuze sponsor je de aanschaf van leesboeken voor de kinderen van Noordjes Boekenclub. Doneren kan via onderstaande knop. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Saskia Noordhuis (saskia@noordje.nl)

De boekenclub is er op maandag t/m donderdag van 16:00-16:45 (m.u.v. de schoolvakanties)
Maandag: groep 5
Dinsdag: groep 6
Woensdag: groep 7/8
Donderdag: groep 4

Je opgeven voor de boekenclub kan via meedoen@noordje.nl.

 

Pin It on Pinterest

Share This