Noordje in het Groen

Voorjaar 2023 start Noordje op de woensdagmiddag met workshops op locatie: Noordje in het Groen.

Hou jij van buiten zijn, schilderen, klimmen en klauteren, tekenen, timmeren en van mooie dingen maken? Dan is dit jouw activiteit dit voorjaar! Tijdens deze workshops op locatie leer je van alles over kunst én de natuur. De lessen worden gegeven door ervaren Noordje docenten, tevens kunstenaars. Het Beeldenbos is een hele mooie plek, aan de rand van het Vliegenbos én aan het water, met zicht op de haven van Nieuwendam. Wij kunnen ons geen betere of inspirerende plek bedenken om kunst te maken.

We laten ons inspireren door de omgeving en de natuur, die weer tot bloei komt in het voorjaar. Als het weer het toelaat werken we buiten, hopelijk in het zonnetje, bij slecht weer in het prachtige paviljoen, met uitzicht op de tuin.

Een greep uit het programma: veren zoeken en beschilderen, speurtocht uitzetten in het Vliegenbos, vogels herkennen en natekenen, tassen bedrukken, kruiden en bloemen zaaien, zaadbommen maken, een natuurmuseum maken met vondsten uit het bos, een natuurconcert maken en nog veel meer.

Deze workshops zijn opgezet als cursus van 14 lessen, maar je kunt je ook per les aanmelden. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe vaak je meedoet. Tot snel bij Noordje in het Groen!

Woensdagmiddag (15 maart t/m 28 juni 2023)

Tijd: 15:00-16:30
Waar: Beeldenbos Noord, Nieuwendammerkade 20
Wie: kinderen vanaf groep 4
Docent: Céline Maat & Sanna Prins
Kosten: gratis met stadspas of € 7,50 per les
Aanmelden: stuur een mailtje naar meedoen@noordje.nl of bel naar 020-6328236

Pin It on Pinterest

Share This