Voortgezet onderwijs

Workshops

60 minuten

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

Heb je ooit gedroomd van het creëren van je eigen podcast? Wil je leren hoe je jouw stem en verhalen kunt laten schitteren in de wereld van audio? Zoek niet verder! Onze Podcast Creatie Workshop is dé place-to-be voor alle audio-enthousiastelingen tussen de 12 en 18 jaar!

Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar opnemen. We nemen je mee op een creatieve reis door de fascinerende wereld van podcasts! Onze ervaren hosts delen geheimen over het bedenken van boeiende onderwerpen, het interviewen van inspirerende gasten, en het bewerken van geluiden voor een meeslepende luisterervaring.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen podcastpolitie hier! Wij geloven dat podcasting een expressie is van je ware zelf. Dus, pak je microfoon en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu geïnteresseerd bent in storytelling, interviews, of het delen van jouw passies – deze workshop is jouw creatieve speeltuin voor podcast zelfontdekking!

Deze cursus kan op maat gemaakt worden

Wat maakt podcast zo leuk

  1. Creatieve zelfexpressie: We moedigen jongeren aan om hun eigen verhalen te omarmen en te ontdekken hoe ze hun unieke stemgeluid kunnen laten schitteren in de wereld van audio. Van boeiende interviews tot pakkende storytelling, geen enkel onderwerp is te gek!
  2. Hands-on Podcasting Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om daadwerkelijk opnames te maken, interviews af te nemen, en hun eigen podcasts te produceren. Met begeleiding van ervaren hosts krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte podcasting pro te worden.
  3. Leerzaam en Leuk Tegelijk: Podcasting hoeft niet serieus te zijn om serieus leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers leren hoe ze hun passie voor audio kunnen omzetten in een boeiende podcast, ontdekken ze ook dat podcasting zowel leerzaam als plezierig kan zijn. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

NOTE: Deze cursus kan in overleg op maat gemaakt worden.

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten​​

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This