Voortgezet onderwijs

Workshops

45 – 60 minuten

Interieur Styling

Ontdek de kunst van interieur styling

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van je eigen stijl in interieur design? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van de inrichting van je ruimte? Zoek niet verder! Onze Interieur Styling Workshop is dé place-to-be voor alle interieur liefhebbers tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar decoreren. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van interieur styling! Onze ervaren stylisten delen geheimen over kleurencombinaties, ruimte-indeling, en het creëren van een sfeervolle ambiance.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen standaard interieurs hier! Wij geloven dat interieur styling een expressie is van je eigen persoonlijkheid. Dus, pak je moodboard en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van minimalistisch design houdt, een bohemian sfeer nastreeft, of je eigen unieke stijl wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt Interieur Styling Workshop zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Interieur Styling Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen smaak te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van interieur styling. Van kleurrijke accenten tot het creëren van een harmonieus geheel, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende stijlen te verkennen en hun eigen ruimte te stylen. Met de begeleiding van ervaren stylisten krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte interieurontwerper te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Interieur styling hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over designprincipes en ruimteplanning, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This