Voortgezet onderwijs

Workshops

45 - 60 minuten

Dungeon and Dragons

Betreed de wereld van avontuur en magie

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van epische kastelen, het bestrijden van draakachtige wezens of het smeden van magische spreuken? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van tactische beslissingen en creatieve verhalen? Zoek niet verder! Onze Dungeon and Dragons Workshop is dé place-to-be voor alle avonturiers tussen de 12 en 18 jaar!

Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar rollenspellen. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van Dungeons and Dragons! Onze ervaren dungeon masters delen geheimen over het creëren van personages, het ontwerpen van avonturen, en het stimuleren van teamwork en verbeeldingskracht.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen standaardavonturen hier! Wij geloven dat elke worp van de dobbelsteen een expressie is van je eigen verhaal. Dus, trek je mantel aan en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van epische gevechten houdt, een meesterlijke verhalenverteller wilt worden, of je eigen unieke held wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt de workshop Dungeon and Dragons zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Dungeon and Dragons Workshop draait alles om JOU! We moedigen scholieren aan om hun eigen heldenverhalen te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van fantasierijke avonturen. Van dappere ridders tot wijze tovenaars, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Avontuur: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Scholieren krijgen de kans om mysterieuze kerkers te verkennen, oude schatten te ontdekken en hun eigen legendarische helden te creëren. Met de begeleiding van ervaren dungeon masters krijgen ze de tools om hun verbeeldingskracht te laten bloeien en echte helden te worden in hun eigen verhalen.

Leerzaam en Meeslepend: Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl scholieren belangrijke lessen leren over samenwerking, probleemoplossing en creatief denken, worden ze ondergedompeld in spannende verhalen en fantastische avonturen. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This