Voortgezet onderwijs

Workshops

45 - 60 minuten

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van de magie van collages? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van creatieve uitdrukkingen? Zoek niet verder! Onze Collage Workshop is dé place-to-be voor alle kunstliefhebbers tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar knippen en plakken. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van collage! Onze ervaren workshopdocenten delen geheimen over compositie, kleurkeuze en het creëren van een unieke visuele ervaring.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen vastomlijnde regels hier! Wij geloven dat een collage een expressie is van je eigen verbeelding. Dus, pak je schaar en lijm en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van abstracte kunst houdt, een verhaal wilt vertellen, of je eigen unieke stijl wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt de Collage Workshop zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Collage Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen creativiteit te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten schitteren door middel van collages. Van surrealistische composities tot geordende thematische werken, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende materialen te verkennen en hun eigen unieke collages te maken. Met de begeleiding van ervaren workshopdocenten krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte collagekunstenaar te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Kunst hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over compositie, kleurgebruik en techniek, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This