Voortgezet onderwijs

Workshops

45 - 60 minuten

Bullet Journaling

Ontdek de kunst van Bullet Journaling

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van een creatieve manier om je leven te organiseren en je gedachten te ordenen? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van artistieke planning? Zoek niet verder! Onze Bullet Journaling Workshop is dé place-to-be voor alle creatieve zielen tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In deze workshop gaan we verder dan alleen maar notities maken. We nemen je mee op een creatieve reis door de wonderlijke wereld van Bullet Journaling! Onze ervaren journaling experts delen geheimen over lay-outs, trackers, en het creëren van een persoonlijk Bullet Journal.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen strakke agenda’s hier! Wij geloven dat Bullet Journaling een expressie is van je eigen stijl. Dus, pak je markers en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van minimalistische ontwerpen houdt, een kleurrijke planner nastreeft, of je eigen unieke indeling wilt ontwikkelen – deze workshop is jouw speeltuin voor zelfontdekking!

Wat maakt Bullet Journaling zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In onze Bullet Journaling Workshop draait alles om JOU! We moedigen deelnemers aan om hun eigen stijl te omarmen en te ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten stralen door middel van artistieke planning. Van minimalistische trackers tot gedetailleerde doodles, deze workshop is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Styling Ervaring: Vergeet saaie theoretische benaderingen! Onze workshop is hands-on en praktisch. Deelnemers krijgen de kans om verschillende lay-outs te verkennen en hun eigen unieke Bullet Journal te maken. Met de begeleiding van ervaren journaling experts krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte planner pro te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Bullet Journaling hoeft niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze workshop combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over planning, organisatie en creativiteit, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende sfeer. Het resultaat? Een workshop die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This