Voortgezet onderwijs

Voorstellingen

60 - 90 minuten

No Story, Just Life

Een emotionele reis door muziek en verhaal

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met “No Story, Just Life”! Georgios Lazakis neemt je mee op een diepgaande reis door zijn leven, verteld door zijn eigen emotionele liedjes. Deze voorstelling is een meeslepend muziekalbum dat de soms extreme gebeurtenissen uit zijn leven weerspiegelt en in 2023 wordt uitgebracht.

Het begint bij het verhaal van zijn oma; die samen met zijn opa in de jaren 60 als arbeidsmigranten vanuit Griekenland naar Nederland kwam. Deze voorstelling belicht de ervaringen van migranten in Nederland en hoe de cultuur van thuis zich vermengt met de Nederlandse. Georgios, zoon van migranten, belicht zijn unieke reis van productiewerk tot het najagen van zijn droom in de muziekwereld.

Maar wat gebeurt er als alles wat je kent plotseling op zijn kop wordt gezet? Ontdek het tijdens deze voorstelling, waar emotie en muziek samenkomen om een krachtig verhaal te vertellen.

Wat maakt "No Story, Just Life" zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: “No Story, Just Life” draait om het delen van je eigen verhaal. Georgios moedigt je aan om je eigen ervaringen te omarmen en je persoonlijkheid te laten schitteren. Deze voorstelling is een viering van het leven, waarbij je wordt aangemoedigd om jezelf te zijn en je eigen stem te vinden.

Hands-on Ervaring: Verwacht geen passieve voorstelling; “No Story, Just Life” betrekt het publiek op een diepgaand niveau. Door middel van Georgios’ eigen muziek en verhalen krijg je een kijkje in zijn wereld. De voorstelling is een emotionele rollercoaster die je niet snel zult vergeten.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Na de voorstelling is er tijd voor een Q&A-sessie, waarbij leerlingen vragen kunnen stellen en feedback kunnen geven. Deze interactieve sessie biedt een unieke kans om meer te leren over het creatieve proces en om persoonlijk in contact te komen met de artiest.

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This