Voortgezet onderwijs

Naschools

45 – 60 minuten

Naschools Programma Buro Z

Ontdek, Groei en Verbind met Buro Z!

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van nieuwe talenten en interesses? Wil je leren hoe je jouw persoonlijkheid kunt laten schitteren door middel van creativiteit en verbinding met anderen? Zoek niet verder! Ons Naschools Programma van Buro Z is dé place-to-be voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? In ons programma gaan we verder dan alleen maar leren. We nemen je mee op een ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van kunst, creativiteit en persoonlijke groei! Onze ervaren begeleiders delen geheimen over verschillende activiteiten, het belang van verbinding en het ontwikkelen van vaardigheden die je verder brengen in het leven.

Creativiteit kent geen grenzen! Bij ons is er ruimte voor ieders expressie en talent. Dus, trek je schoenen aan en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu van tekenen houdt, een podcast wilt maken, of graag deelneemt aan workshops – ons naschoolse programma biedt een veilige en inspirerende omgeving voor zelfontdekking!

Wat maakt ons Naschools Programma zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: In ons Naschools Programma draait alles om JOU! We moedigen jongeren aan om hun eigen interesses te ontdekken en hun talenten te omarmen. Van kunst tot muziek, van mode tot grafisch ontwerp – bij ons is alles mogelijk! Hands-on.

Ervaring: Vergeet saaie theorieën! Ons programma is praktisch en interactief. Jongeren krijgen de kans om nieuwe vaardigheden te leren, te experimenteren en hun eigen projecten te maken. Met de begeleiding van ervaren professionals krijgen ze de tools om zichzelf te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Leerzaam en leuk tegelijk: leren hoeft niet saai te zijn! Ons programma combineert educatie met entertainment. Terwijl jongeren nieuwe dingen leren, maken ze ook vrienden en creëren ze mooie herinneringen. Het resultaat? Een programma dat niet alleen leerzaam is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed opm te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This