Voortgezet onderwijs

Excursies

45 – 60 minuten

Ontdek de Lens: Foto Expositie Excursie

Laat de wereld door de lens van een camera komen tijdens onze interactieve foto expositie

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van de wereld door de lens van een camera? Wil je leren hoe je de diepere betekenis achter een foto kunt ontrafelen? Zoek niet verder! Onze Foto Expositie Excursie is dé place-to-be voor alle fotografie liefhebbers tussen de 12 en 18 jaar! Wat staat je te wachten? Tijdens deze excursie gaan we op ontdekkingsreis door de betoverende wereld van fotografie! In plaats van zelf achter de lens te staan, zullen we samen door inspirerende foto exposities dwalen, intrigerende beelden analyseren en de verhalen erachter verkennen. Maar dat is niet alles! Bereid je voor op leuke en interactieve opdrachten die je uitdagen om anders naar foto’s te kijken en je creativiteit te laten bloeien. Geen standaard museumbezoek hier! Wij geloven dat fotografie een expressie is van je eigen perspectief. Dus, laat je inspireren en ontdek nieuwe manieren om de wereld vast te leggen!

Wat maakt de Foto Expositie Excursie zo leuk?

Creatieve Analyse: Tijdens onze Foto Expositie Excursie draait alles om het ontdekken van nieuwe perspectieven! We moedigen deelnemers aan om dieper te graven en de verborgen verhalen achter elke foto te ontrafelen. Van kleurrijke straatfotografie tot indrukwekkende landschappen, deze excursie is een viering van creatieve analyse en ontdekking waarbij niks te gek is!

Interactieve Opdrachten: Vergeet saaie museumbezoeken! Onze excursie is gevuld met leuke en interactieve opdrachten die je uitdagen om actief deel te nemen aan het ontdekken van fotografie. Van het maken van je eigen fotocollage tot het bedenken van verhalen achter de foto’s, er is altijd iets nieuws en spannends te beleven!

Leerzaam en leuk tegelijk: fotografie hoeft niet serieus te zijn om interessant te zijn! Onze excursie combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over compositie, emotie en storytelling in fotografie, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende ervaring. Het resultaat? Een excursie die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This