Voortgezet onderwijs

Excursies

90 - 120 minuten

Interactief museum

Ontdek de magie van kunst!

Heb je ooit gedroomd van het verkennen van de wonderlijke wereld van kunst en creativiteit? Wil je leren hoe je jouw verbeelding kunt laten stralen door middel van interactieve exposities? Zoek niet verder! Onze Museum Excursie is dé place-to-be voor alle kunstliefhebbers tussen de 12 en 18 jaar!

Wat staat je te wachten? Tijdens deze excursie gaan we verder dan alleen maar kijken naar kunstwerken. We nemen je mee op een creatieve reis door de betoverende wereld van interactieve kunst! Onze ervaren gidsen delen geheimen over het ontstaan van meesterwerken, het mixen van kleuren, en het creëren van een artistieke ervaring die echt bij JOU past.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen strenge regels hier! Wij geloven dat kunst een expressie is van je ware zelf. Dus, stap uit je comfortzone en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu van abstracte kunst houdt, een fan bent van sculpturen, of je eigen creatieve pad wilt ontdekken.

NOTE: Deze cursus kan in overleg op maat gemaakt worden.

Wat maakt een interactief museum bezoek zo leuk?

Hands-on Ervaring: Vergeet saaie museumrondleidingen! Onze excursie is interactief en boeiend. Deelnemers krijgen de kans om daadwerkelijk kunstwerken aan te raken, experimenten uit te voeren en hun eigen kunstzinnige creaties te maken. Met begeleiding van kunstexperts krijgen ze de tools om hun creativiteit te laten bloeien en een echte kunstkenner te worden.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Kunst hoeft niet serieus te zijn om serieus leuk te zijn! Onze excursie combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers leren over verschillende kunststromingen en technieken, ontdekken ze ook dat kunst zowel leerzaam als plezierig kan zijn. Het resultaat? Een excursie die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • De beste en leukste workshopdocenten​​

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

30 - 45 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

30 - 45 minuten

Pin It on Pinterest

Share This