Voortgezet onderwijs

Excursies

45 - 60 minuten

Excursie naar de Nationale Opera en Ballet

Ontdek de pracht van opera en ballet

Heb je ooit gedroomd van het ontdekken van de magie van live optredens? Wil je leren hoe je jouw waardering voor kunst en cultuur kunt vergroten? Zoek niet verder! Onze excursie naar de Nationale Opera en Ballet is dé place-to-be voor alle liefhebbers tussen de 12 en 18 jaar!

Wat staat je te wachten? Tijdens deze excursie gaan we verder dan alleen maar observeren. We nemen je mee op een boeiende reis door de wonderlijke wereld van opera en ballet en krijgen een kijkje achter de schermen en misschien wel een kleine dansworkshop met de passen uit de voorstelling! Onze ervaren gidsen delen geheimen over de geschiedenis, de uitvoeringen en het creëren van deze prachtige kunstvormen.

Creativiteit kent geen grenzen! Geen passieve toeschouwers hier! Wij geloven dat kunst een expressie is van je eigen emoties. Dus, laat jezelf onderdompelen in de wereld van kunst en cultuur. Of je nu van dramatische aria’s houdt, betoverd wordt door gracieuze balletdansen, of je eigen unieke waardering wilt ontwikkelen – deze excursie is jouw reis naar zelfontdekking!

Wat maakt de Excursie naar de Nationale Opera en Ballet zo leuk?

Creatieve zelfexpressie: Tijdens onze excursie draait alles om jouw persoonlijke ervaring! We moedigen deelnemers aan om hun eigen interpretatie te omarmen en te ontdekken hoe ze hun emoties kunnen laten schitteren door middel van kunst. Van majestueuze aria’s tot betoverende balletvoorstellingen, deze excursie is een viering van creatieve zelfexpressie waarbij niks te gek is!

Hands-on Ervaring: Vergeet passief observeren! Onze excursie is interactief en leerzaam. Deelnemers krijgen de kans om de wereld achter de schermen te verkennen, vragen te stellen en zelfs een kijkje te nemen bij repetities. Met de begeleiding van onze ervaren gidsen krijgen ze de tools om kunst en cultuur op een dieper niveau te ervaren.

Leerzaam en Leuk Tegelijk: Kunst en cultuur hoeven niet serieus te zijn om leuk te zijn! Onze excursie combineert educatie met entertainment. Terwijl deelnemers belangrijke lessen leren over geschiedenis, uitvoering en betekenis, worden ze ondergedompeld in een leuke en boeiende ervaring. Het resultaat? Een excursie die niet alleen informatief is, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert!

Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant

  • De beste en leukste workshopdocenten

Informatie opvragen kosteloos en vrijblijvend

Gerelateerde workshops

Graffiti

Graffiti

Unlock Your Inner Street Artist!

45 - 60 minuten

Podcast

Podcast

Ontdek je stem en vertel je verhaal!

60 minuten

Henna

Henna

Ontdek de kunst van Henna

30 - 45 minuten

Beatbox

Beatbox

Ontdek het ritme en de kracht van beatboxen!

45 - 60 minuten

Collage

Collage

Ontdek de kunst van collages maken

45 - 60 minuten

Sieraden Maken

Sieraden Maken

Ontdek je creativiteit met onze Sieraden Maak Workshop

45 – 60 minuten

Nailart

Nailart

Laat je nagels stralen met creatieve flair

45 - 60 minuten

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Breng je favoriete nummer tot leven in een bruisende lipdub!

45 - 60 minuten

Fotografie

Fotografie

Ontdek je fotografische stijl

45 - 60 minuten

Pin It on Pinterest

Share This