donatie

Noordje is een derde plek naast thuis en school waar je de magie van beeld en taal ontdekt en zelfvertrouwen krijgt. De gouden regel bij Noordje is dat ieder kind mee moet kunnen doen aan culturele activiteiten. Daarom is Noordje een laagdrempelige organisatie en kunnen kinderen vrijwel gratis deelnemen aan bijvoorbeeld activiteiten als Noordjes Schrijflab. 

Inmiddels is Noordje stevig verankerd in Amsterdam Noord en bereikt ze met haar bijzondere werkwijze steeds meer kinderen. De bedoeling is dat we dat kunnen blijven doen, ook op andere plekken.  
Als non-profit organisatie kunnen we donaties goed gebruiken. 

Met uw donatie draagt u bij aan de ontwikkeling van kinderen op gebied van zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, integratie, samenwerking en waardering. Het zijn kinderen die vaak met 3-0 achterstand hun schoolcarriere starten. U draagt met uw bijdrage bij aan Noordjes missie om te zorgen dat deze kinderen hun kansen vergroten om volwaardig mee te kunnen draaien in de maatschappij. 

Elke donatie is welkom:

NL 71 INGB 0004139284
ten name van Stichting Noordjes Kinderkunst te Amsterdam 

z-store.jpg (1)

Dank u wel namens de kinderen en Noordje in Amsterdam Noord! 
Omdat we onze donateurs graag willen bedanken, zouden we het leuk vinden als je een berichtje stuurt naar saskia@noordje.nl. Hoeft niet. Mag wel.