Frank Tol

Frank Tol

Beheerder

Frank is de beheerder van Noordje.nl. Frank bezoekt zowel de voorkant als de admin kant van de website. Hij heeft toegang tot alles en kan alles zien. Hij heeft de beheerders rol.
Tess Bonouvrie

Tess Bonouvrie

Redacteur

Tess is de redacteur van Noordje.nl. Tess bezoekt zowel de voorkant als de admin kant van de website, maar heeft beperkt toegang tot de admin kant en kan niet alles zien. Tess kan bijvoorbeeld wel berichten maken en content op de pagina’s aanpassen, maar niet het ontwerp van de site aanpassen.

Jannemiek Wijdeven

Jannemiek Wijdeven

Auteur

Jannemiek is coördinator bij Noordje. Zij bezoekt zowel de voorkant als de admin kant van de website, maar heeft net als Tess beperkt toegang tot de admin kant. Zij kan bijvoorbeeld wel berichten maken of wijzigen, maar geen content op de pagina’s aanpassen. Jannemiek zit qua rol tussen Tess en Cor: ze heeft meer rechten dan een member, maar minder dan een redacteur. Ze heeft auteurs rechten.

Cor Visser

Cor Visser

Vrijwilliger

Cor is vrijwilliger bij Noordje. Cor bezoekt de voorkant en heeft verder alleen toegang tot het vrijwilligers platform op de website. Cor is “member”. Als hij inlogt kan hij de profielen van de andere vrijwilligers bekijken en kan hij een bericht aanmaken voor op het prikbord. Hij kan zich via de agenda opgeven voor activiteiten en hij kan zien welke vrijwilligers zich al hebben opgegeven voor die activiteit. Buiten het member gedeelte heeft Cor geen toegang tot de admin en kan niets wijzigen.

Lua Beekmans

Lua Beekmans

Bezoeker

Lua is een bezoeker van Noordje.nl. Lua woont in de buurt en doet graag mee aan activiteiten. Haar moeder is Braziliaans en thuis wordt ze tweetalig opgevoed.
Lua kan de hele website bekijken en kan zich via de agenda opgeven voor activiteiten. Ze kan niet op het vrijwilligersplatform en heeft uiteraard ook geen toegang tot de admin. 

Pin It on Pinterest