Activiteiten
Open Ateliers Noord

Jezelf durven laten zien in beeld en taal! Noordje organiseert kunst -en taalprojecten op school en in de wijk voor kinderen en jongeren van 6-18 jaar in Amsterdam Noord. Het gebouw van Noordje heet Kazerne Z en in dit gebouw vind je Noordjes Schrijflab, waar verhalen worden geschreven en schoolwerk wordt gemaakt. 

Op zondag 15 november is er van alles te zien en te doen bij Noordje! Een selectie van de werken uit de groep 12-16 jaar worden tijdens de Open Ateliers tentoongesteld bij Noordje. Bezoek ook onze Z-store- de winkel voor geheim agenten en speurneuzen, met een interactieve entree waar de fantasie wordt geprikkeld en waar je leuke items kunt kopen. 

Doorlopend tussen 13.00 en 17.00 uur organiseren we een workshop bij Noordje. Onder begeleiding van kunstdocente Nanna Lahn ga je aan de slag met het zelf maken van kunst. Iedereen is welkom, we vragen ouders met jonge kinderen zelf ook lekker mee te doen. Nieuwsgierig geworden naar Noordje? Op 15 november staan onze deuren voor jullie open!

Op zaterdag 14 november zijn we gesloten, maar op zondag 15 november is er van alles te zien en te doen bij Noordje

Kijk ook op: https://openateliersnoord.nl 

tags:

open huis,workshop

Waar

Noordjes Kazerne Z

Meer Activiteiten