Noordje in het Groen

31 mei 2023 15:00 - 16:30
Nieuwendammerkade 20, Amsterdam
Kom je ook? Geef je dan snel op via meedoen@noordje.nl!

Hou jij van buiten zijn, schilderen, klimmen en klauteren, tekenen, timmeren, in de moestuin werken en van mooie dingen maken? Dan is dit jouw activiteit dit voorjaar! 

Tijdens deze workshops op locatie leer je van alles over kunst én de natuur. De lessen worden gegeven door ervaren Noordje docenten, tevens kunstenaars Sanna Prins en Céline Maat. Het Beeldenbos is een hele mooie plek, aan de rand van het Vliegenbos én aan het water, met zicht op de haven van Nieuwendam. Het Beeldenbos wordt ook een speelplaats van de beeldende kunst genoemd, dus wij kunnen geen betere of inspirerende plek bedenken om kunst te maken.

We laten ons inspireren door de omgeving en de natuur, die weer tot bloei komt in het voorjaar. Als het weer het toelaat werken we buiten, hopelijk in het zonnetje, bij slecht weer in het prachtige paviljoen, met uitzicht op de tuin. Duurzaamheid staat bij dit project centraal dus werken we voornamelijk met natuurlijke en gerecyclede materialen aan onze wilde ideeën.

Deze workshops zijn opgezet als cursus van 14 lessen, maar je kunt je ook per les aanmelden. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe vaak je meedoet. 

Tot snel bij Noordje in het Groen!

Wanneer: Iedere woensdagmiddag van 15:00-16:30 (vanaf 15 maart)
Voor wie: Kinderen van groep 4 t/m groep 8
Kosten: gratis met stadspas of €7,50 per les
Aanmelden: 020-6328236 of meedoen@noordje.nl 

 

Pin It on Pinterest