Zomer Wonderland

 

foto: Peter Lange

Ken jij het verhaal van Alice in Wonderland? Alice is een meisje dat op een mooie zomerdag een wit konijn voorbij ziet rennen, met een horloge. “Te laat, te laat, te laat”, roept hij. Alice volgt hem een konijnenhol in en valt door een lange schacht naar beneden. Ze komt terecht in een wereld waar ze van de ene in de andere verbazing valt: WONDERLAND. De tijd staat er stil en als Alice eet of drinkt wordt ze groter en kleiner. De weg vinden is een hele opgave want de wegwijzers wijzen je steeds de verkeerde kant op. De wonderlijke personages die ze ontmoet kunnen haar vragen ook niet beantwoorden en zijn voornamelijk bezig met zichzelf. Alice komt erachter dat ze eigenlijk volwassener is dan de meeste volwassenen in Wonderland en dat ze prima haar mannetje staat.

Deze zomer staat Noordjes Kazerne drie weken lang in het teken van Alice in Wonderland. Kruip door het sleutelgat en dompel je onder in een wereld vol verwondering. Elf verschillende kunstdocenten geven van maandag t/m donderdag leuke en inspirerende workshops binnen het thema. Daarnaast hebben we twee bijzondere excursies gepland en sluiten we op donderdag 4 augustus af met een mooie presentatie voor familie en vrienden. Ga jij ook mee naar Noordjes Zomer Wonderland?

 

Wanneer: 18 juli t/m 4 augustus op maandag t/m donderdag
Tijd: 10.30 – 13.00
Leeftijd: 6 – 13 jaar
Locatie: Noordjes Kazerne Z, Zamenhofstraat 14B
Aanmelden: meedoen@noordje.nl

Je kunt je per dag/workshop aanmelden. Kijk hieronder voor het programma en stuur een mailtje naar meedoen@noordje.nl met de data waarop je wilt komen, je naam, geboortedatum en het e-mailadres en telefoonnummer waarop we je ouders/verzorgers kunnen bereiken

 

 

Pin It on Pinterest

Share This