Team
Vacature Coördinator Noordjes Schrijflab

Gesloten: Op dit moment hebben wij voldoende reacties ontvangen op deze vacature. 

Wie zijn wij?

Noordje (2007) is een non-profit organisatie in Amsterdam Noord. We organiseren kunst, cultuur en taalprojecten voor kinderen en jongeren die hiermee van huis uit niet vanzelfsprekend in aanraking komen. We bereiken deze kinderen op scholen, op locatie en in de wijk. In Noordjes Schrijflab komen kinderen in de middag om verhalen te schrijven, illustraties te maken en taalopdrachten te maken. Noordje wil inspireren met taal en beeld en doet dit met veel persoonlijke aandacht. Noordje is partner van 826 National, hoofdorganisatie van meerdere schrijflaboratoria, waarvan schrijver Dave Eggers in Amerika de initiatiefnemer is. We werken samen in de vorm van projecten en uitwisseling. 

Wie zoeken wij?
Je bent vooral een sociaal, enthousiaste, en gedreven persoon die plezier heeft in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Je kunt orde houden wanneer nodig. Je bent 2 tot 4 dagen per week (maandag t/m donderdag van 14.15 tot 17.15 uur) beschikbaar om de rol van ‘chef’ bij Noordjes Schrijflab op je te nemen. Wij hebben heel erg behoefte aan een vast en vertrouwd gezicht voor ouders, kinderen en de vrijwilligers om het middagprogramma te coördineren. Woonachtig in Amsterdam is een pré.

Wat ga je doen?

-Je ontvangt de kinderen die zich aanmelden voor de taalondersteuning en creatieve activiteiten bij Noordjes Schrijflab.
-Je informeert ouders die hun kinderen brengen en ophalen over de activiteiten en geplande workshops.
-Je ontvangt de vrijwilligers die de activiteiten begeleiden en informeert ze over het programma.
-Je zorgt voor samenhang in het programma van het Schrijflab en bereidt opdrachten voor op gebied van taal en beeld, die de begeleiders in het Schrijflab kunnen uitvoeren.
-Je beheert de materialen en zorgt ervoor dat alles goed aangevuld blijft.
-Je signaleert eventuele problemen en verbeteringen en overlegt dat met de directeur.

Wat bieden wij?

-Een vergoeding is nader overeen te komen.
-Een fantastische, inspirerende werkomgeving in Amsterdam Noord in een voormalige brandweerkazerne.
-Je maakt deel uit van een betrokken, kleine, innoverende, dynamische organisatie met veel mooie en bijzondere projecten en inspirerende mensen.

Spreekt dit je aan?
Dan graag je reactie naar pien@noordje.nl o.v.v. Coördinator Noordjes Schrijflab. Of per post naar Noordje, Zamenhofstraat 14B, 1022 AC Amsterdam. 
Voor informatie bel je met 0206328236 of mail je naar Pien. Kijk ook op www.noordje.nl en onze facebookpagina.