Team
Pauwel

Wat doe je bij Noordje?
Bij Noordje ben ik als adviseur actief. Van magazijnbeheer, het inrichten van de ruimtes, het organiseren van zaken en het opzetten van bijvoorbeeld administratieve systemen, sales en marketing, sponsoring, netwerken en wat licht financiële zaken.

Waarom vind je het leuk om bij Noordje actief te zijn?
Ik werk Full Time en vind het leuk om naast mijn werk vrijwilligerswerk te doen bij een organisatie in mijn woonplaats en waarbij je merkt dat ze blij zijn met je. Daarnaast heb je vaak gelijk resultaat van het werk dat je doet. Voorheen was ik er daarom elke maandag, maar nu om de 2 weken. Ik hoop dat ik het mag en met name kan blijven combineren naast mijn werk!

Wat is je levensmotto?
Ik heb vele moto's, dus das lastig. Het belangrijkste vind ik met name om niet te veroordelen of te beoordelen, maar om gewoon te zijn! Ik houd er niet van om in vakjes te denken en wil dat bij/voor een ander ook niet doen. We zijn allemaal individuen met een eigen wil en onze eigenaardigheden. Door daar van te genieten kun je vaak zoveel ontvangen.

Wat is je specialiteit?
Ik zeg wel eens: ik ben spiritueel rijk en deel dat graag met anderen, opdat we allemaal wat meer mogen ontvangen van de positieve energie om ons heen. Mensen in hun waarden laten en snel contact maken met mensen is dan denk ik ook mijn specialiteit. Ik ben van mening dat we als mens veel kunnen bereiken!

Waarom doe je vrijwilligerswerk?
Omdat ik op die manier mijn kennis en kunde kan inzetten zodat een organisatie daardoor kan groeien. Ik ben een positivo die op deze manier graag iets doet voor de maatschappij. Ik ben een idealist die anderen graag laat zien dat samenwerken helpt om verder te komen. Zit hem al in kleine dingen.